Vi erbjuder alltid personlig service med skräddasydda lösningar till våra kunder såväl privatpersoner som företag. Transparent tydlig offert med fast pris i den mån det är möjligt. Vi levererar tjänster i Botkyrka, Salem, Huddinge, Haninge, Tyresö, samt Stockholms kommuns södra förorter som Älvsjö, Farsta, Hägersten, Skärholmen och Enskede.

ROT & RUT-avdrag
Större delen av tjänsteuppdragen vi utför är ROT & RUT-berättigade. Vi ombesörjer administrationen mot Skatteverket och drar ROT & RUT-avdragen direkt på fakturan. Meddela oss gärna vid beställningstillfället om ni inte önskar ROT eller RUT-avdrag.

Ansvarsförsäkring
Vi har ansvarsförsäkring och står för de skador vi orsakar. Vår personal är också försäkrade, både under arbetstid och till och från sina uppdrag.

veterangig, michell nordvall i mörkblå skjorta och mörka jeans

VeteranGIG startades 2022 av mig Michell Nordvall. Jag har arbetat som chef i konsult- och servicebranschen sedan 1999, sedan 2016 med veteraner. Jag har sett hur viktigt det är för veteraner/pensionärer att kunna fortsätta arbeta, på sina villkor, och vilken glädje det är att kunna hjälpa andra.

Jag jobbar mycket med själ och hjärta. Mitt mål är att ge mina veteraner chansen att känna yrkesstolthet och glädje i att kunna utföra ett bra jobb. Att de får ett rikare socialt liv och bättre privatekonomi samtidigt som de har kul på jobbet.

Mitt mål är att du som kund ska känna dig trygg i att uppdraget blir utfört på ett professionellt sätt. Personlig service, skräddarsydda lösningar, transparens och tydliga offerter är för mig självklarheter. Jag vill att du ska känna dig nöjd efter varje slutfört uppdrag.

Hör gärna av dig till mig om du vill bli en i teamet eller om du vill få ett jobb gjort.

/Michell

Vi arbetar alltid utifrån hållbarhetsperspektiven ekologiskt, ekonomiskt och socialt.

Hållbarhet
Vi arbetar hållbart utifrån det vi vet här och nu. Kontinuerligt tar vi till oss ny information kring hur vi bäst arbetar för att göra ett så litet miljö- och klimatavtryck som möjligt.

Ekonomisk bärighet och socialt engagemang
Vi kommer alltid sträva efter att göra ett så gott kvalitativt arbete som möjligt för våra kunder. Att man som kund tryggt känner att man valt ett långsiktigt hållbart alternativ för sitt uppdrag. Vi utvecklar vårt agerande hur vi tydligast arbetar från förfrågan till fakturering utan överraskningar och missförstånd på vägen.

Som arbetskamrat hos oss ska man känna en trygghet i sin anställning samt i de grundläggande värderingar, att vi alltid är ordentligt försäkrade och att vi noggrant följer arbetsmarknadens och kollektivavtalets alla normer och regler. Vi värdesätter högt känslan av att vara tillbaka i jobbet bland vänner och arbetskamrater. Viktigt är att ha roligt och att man blir sedd och uppskattad som person. Att man starkt känner att man bidrar med sitt kunnande och långa arbetslivserfarenhet.